Βρεττάκος Λεωνίδας

Ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος από τον Οκτώβριο του 2018 ασχολείται με τη δική του επιχείρηση. Από τον Ιούλιο του 2013 έως και τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Managing Director, επικεφαλής του Executive Committee της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Έως τις 15 Ιουλίου 2013, κατείχε την θέση του Senior Vice President (SVP)Στρατηγικής & Marketing για τις εταιρείες του Oμίλου Delhaize στη Νοτιανατολική Ευρώπη & SVP Επιχ. Ανάπτυξης για Σερβία, ΒοσνίαΕρζεγοβίνη, Μαυροβούνιο & Βουλγαρία

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον χώρο του Retail και των Πωλήσεων, τον Ιανουάριο του 1990 στην εταιρεία CONTINENT HELLAS. Το καλοκαίρι του 1997 προσλαμβάνεται στη θέση του Διευθυντή Αγορών στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ AE, και το 1998 προάγεται σε Εκτελεστικό Εμπορικό Διευθυντή και μέλος του Steering Committee (που αργότερα ονομάστηκε Executive Committee). Στην θέση αυτή παρέμεινε μέχρι και 30/11/2007, και στη συνέχεια μετακινείται στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή Επιχ. Ανάπτυξης, Στρατηγικής & Marketing. Τον Ιούλιο του 2011 ανέλαβε την θέση του στον τομέα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστήμιου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Logistics, Negotiations και Store Management στην Γαλλία και Ισπανία. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά σε καλό επίπεδο. Είναι κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.